woensdag 29 februari 2012

Donderdag 25 oktober 2007

Vanmorgen ontbeten bij Denny's. Voor Milan heel speciaal, de eerste keer in echte Amerikaanse diner! Daarna in de auto richting de westkust van Florida. Halverwege komen we erachter dat Milan z'n boekje (over alle dieren die in Florida leven) heeft laten liggen bij Denny's. Bij een supermarkt onderweg gaan we op zoek naar een nieuw boekje en met succes. Er wordt een tussenstop gemaakt in Silver Springs, een prachtig natuurpark. De man bij de kassa zegt; 'You have save up to $ 21,-', ik had hem een kortingscoupon gegeven uit één van de couponboekjes. Evengoed betalen we nog $ 67,- en $ 7,- voor het parkeren, dus niet echt een koopje! Bij binnenkomst van het park, zien we de eerste alligators al in het wild evenals een heleboel verschillende soorten schilpadden. Er zijn 3 verschillende soorten boottours, die allemaal doen, ze geven alle drie een verschillend beeld van de Silver River. Het water is kristal helder en we zien vele vissen, schildpadden en alligators.







Tijdens de lunch zitten we heel even in het zonnetje, maar over het algemeen is het bewolkt vandaag en een stuk kouder dan de andere dagen, maar toch nog warm genoeg voor een korte broek met t-shirt. Het is wel een drama wanneer je een winkeltje of eetgelegenheid binnenkomt, dan moet je echt een vestje aan, anders bevries je. Het voelt als een hete zomerdag en dan de Appie Hein binnenkomen, brrrr.

Vanavond aangekomen in Crystal River, we weten niet hoe het eruit ziet, want het is al donker. We hadden graag in het Best Western Hotel aan de rivier willen overnachten, maar deze was helaas al vol. Nu kiezen we voor het Comfort Inn Hotel, $ 63,-- voor één nacht, inclusief ontbijt. Morgenochtend gaan we naar Homosassa State Park en daarna richting Treasure Island of Sarasota.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten