woensdag 29 februari 2012

Woensdag 24 oktober 2007



Een heerlijk rustig dagje, lekker uitgeslapen, ontbeten en daarna naar het zwembad/strand. De zon staat hoog aan de hemel tot ongeveer 14:00 uur, toen werd het bewolkt, dus tijd om te gaan douchen en op pad te gaan. Allereerst rijden we naar het meest zuidelijke puntje van Daytona Beach, daar staat een mooie rode vuurtoren. Hierna maken we een tussenstop bij een natuurpark en wandelen we een behoorlijk eind over een boardwalk, dit is een ernorme lange steiger in het water. Deze steiger gaat door het moeras en af en toe over een riviertje, hier zien we veel vogels, vliegende vissen en krabbetjes aan de palen van de steiger. Helaas hier geen alligators.




Daarna weer richting het strand. Gestopt bij een pier waar een restaurant op staat boven de zee. Milan besteld patatjes en we drinken gezellig wat. We genieten van de surfers die echt alleen op een plank surfen, super om te zien!






Uiteindelijk besluiten we nog even naar de Volusia Mall te gaan, eten in  het food court (groot plein in het winkelcentrum met rondom allemaal kleine eettentjes waaruit je kunt kiezen) Milan kiest pizza, Roy een hapje met kipfilet/noedels en ik een pittige spinazie wrap. Mmmmm....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten