woensdag 29 februari 2012

Zaterdag 27 oktober 2007

Vandaag voor het eerst uitgeslapen, we waren dan ook erg moe! 10:00 uur wakker. Milan wil graag de pizza van gisteravond als ontbijt...even in de magnetron en happen maar.... ;-) Het is heerlijk warm buiten, maar wel bewolkt! We besluiten even naar het strand te gaan. Wij lekker boekje gelezen en Milan schelpen gezocht. Het zonnetje wil maar niet doorbreken.







Om 15:00 uur richting Johns Village, echt een toeristentrekpleister, veel winkels met allemaal hetzelfde en restaurants. Ook een plek waar je vele boottochtjes kunt maken. We hebben ons hier tegoed gedaan aan Fish and Chips, erg lekker!!

Toen nog even naar de mall. Er liepen veel kindjes verkleed lang de winkels om snoepjes te halen voor Halloween, ook Milan krijgt hier regelmatig snoep! Bij Dress voor Less kopen een leuk vest van Calvin Klein voor Milan. Op het verzoek van Milan gegeten bij de Mac Donalds, waar ze de meest fantastische maaltijdsalades op het menu hebben staan, zo kennen wij ze in Nederland nog niet. Bij terugkomst in het hotel wordt er nog even gezwommen..... als je maar genoeg beweegt in het water dan is het warm genoeg!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten