woensdag 29 februari 2012

Zondag 28 oktober 2007

Vandaag na het uitcheken op Treasure Island, nog een uurtje op het strand gelegen, het zonnetje kwam moeizaam door, maar de temperatuur is heerlijk. We lagen nog maar even aan het strand en langs de gehele kust zagen we dolfijnen. Zo mooi om te zien!!





Rond 12:00 uur stappen we weer in onze gehuurde midsize SUV richting Orlando, waar we Milan ontzettend verrassen met een tocht met een airboat in Boggy Creek. De airboat schiet gweldig hard over het water/moeras en hier en daar stopt hij om ons de alligators in het gebied te laten zien.

We zien verschillende alligators gezien, van klein tot groot en een moeder met jongen.






Om 16:00 uur zijn we weer in Orlando, checken opnieuw in bij een Best Western Hotel aan International Drive. Wanneer we goed en wel de koffers op de kamer hebben staan gaan we naar een outlet Mall ten noorden van International Drive. Voor Milan kopen we heel veel kleding bij de GAP; 3 broeken, 2 t-shirts en 2 shirts met lange mouwen. Morgen gaan we nog even naar de Premium Outlet Mall, kijken of daar nog iets leuks te koop is.

Dit zal voor voorlopig het laatste berichtje zijn vanuit Florida! Morgen moeten we om 11:00 uur uitchecken. Afhankelijk van het weer, gaan we eerst nog zwemmen hier bij het hotel en dan naar de Mall, waar we onze dollars gaan uitgeven, lekker gaan eten en dan rond 16:00 uur naar het vliegveld, waar om 17:00 uur de auto ingeleverd moet worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten